Pagina's

donderdag 8 september 2011

Naar de kring lopen.

Hm, misschien iets te flauw. Maar zo was het wel, ik liep naar de kringloop. Druif gaat elke woensdagmiddag naar de peutergym. Dat is ongeveer 20 minuten fietsen van huis. En aangezien het gymmen maar een uurtje is, loont het niet om weer naar huis te gaan tussendoor. Meestal doe ik in de tussentijd wat boodschappen, maar dat was vorige week niet nodig. Het was mooi weer en ik had de draagdoek meegenomen. Dus zijn Spruit en ik lekker een wandeling gaan maken. En vlakbij de sporthal zit, juist, de kringloop. Daar nog even langsgewipt en een paar mooie boeken gevonden. En deze clown. Normaal heb ik niks met clowns, ik vind ze een beetje griezelig. (nee, ik heb It nooit gezien, en dat wil ik graag zo houden) Maar deze vind ik wél leuk, hij ziet er hartstikke vriendelijk uit.



En na een ronde in de vaatwasser mocht Spruit er mee spelen. Alhoewel hij nauwelijks de kans krijgt, de clown is ook erg populair bij Druif!

2 opmerkingen:

  1. Leuke clown en neem gerust van mij aan dat It echt niet bevorderlijk is voor dit soort clowntjes. Ik heb hem net iets te veel gezien.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen