Pagina's

Over mij


In het dagelijkse leven ga ik niet door het leven als Annabel, maar zo noem ik mij hier. 32 Jaar oud/jong, 166 cm lang. Ik ben getrouwd, ruim 9 jaar alweer, met de liefste man van Nederland. En ver daarbuiten waarschijnlijk. Wij zijn de trotse ouders van een dochter van zes, een grappige, pittige en slimme dame. En van een zoon van drie, een heerlijk vrolijke en ondeugende banjer.

We wonen in een oud huis, een charmante dijkwoning uit 1926. U weet wel, zo één met originele details. Wat over het algemeen inhoud dat er nog orginele enkele beglazing is. En meer van dat soort moois. Dus wordt er een hoop geklust, de ene periode wat fanatieker dan de andere. Gelukkig vinden wij klussen leuk en zijn we er nog best goed in ook.

En ik werk. Vier dagen per week, op het bedrijfsbureau van ons familiebedrijf. Hartstikke leuk, en gezellig. Samen met mijn ouders, mijn zussen, mijn zwager en mijn man. En daarnaast nog zo'n 50 mensen die geen familie zijn.

Verdere wetenswaardigheden over mij? Hm, wat is het weten waard?
- Ik houd van koken.
- Ik houd nog meer van eten.
- Ik houd van gezelligheid, vrienden en/of familie over de vloer (en dat dan weer in combinatie met lekker eten, dat ik gekookt hebt)
- Ik hoef niet zo nodig op vakantie, in elk geval geen verre reizen. Ik houd van ons huis en ik heb last van inpakstress.
- Ik houd wel van weekendjes weg. En ja, ik weet dat je dan ongeveer dezelfde inpakstress hebt voor relatief minder vakantie, maar blijkbaar werkt mijn brein niet logisch.
- Ik ben wel gék op wintersport, daar heb ik met alle liefde de inpakstress voor over.
- Ik houd van inpakken, cadeautjes wel te verstaan.

En natuurlijk, waar mijn blog over gaat, houd ik van mijn creativiteit. Heel lang heb ik gedacht/gezegd: "Ik ben niet creatief, ik kan wel leuke dingen maken, maar nee, echt creatief ben ik niet."

Maar nu zeg ik het gewoon: Ja, ik ben creatief. En ik ben er trots op. :-)

1 opmerking: