Pagina's

vrijdag 17 juni 2011

En als je dan niet rijden wil dan draag ik je..

Druif heb ik als klein baby'tje ook in een draagdoek gehad. Heerlijk knus én makkelijk, want je hebt je handen vrij. Alleen was dat een knalroze, tricot draagdoek. Tricot draagt best warm en rekt natuurlijk mee, waardoor een ouder (en dus zwaarder) kindje lastiger draagt.
Ik wist niet Spruit een jongetje zou zijn, maar natuurlijk wel dat de eerste maanden dragen in de zomer zijn. Om dat toch te kunnen doen en meteen langer te kunnen dragen heb ik een geweven doek aangeschaft. En het is zo'n mooie!Gekocht bij Dragen & Zo. En ik vind het weer heel fijn. En Spruit vindt het zeker fijn! Hij is het liefst de hele dag bij mama en op deze manier kan dat ook grotendeels. (alhoewel hij steeds beter in zijn eigen bedje slaapt, stiekem toch ook wel prettig..) Het knopen is wel weer even wennen en bij Druif heb ik eigenlijk maar één manier gebruikt. Nu heb ik inmiddels twee knopen goed onder de knie en wil er meer gaan gebruiken als hij wat ouder is.

Om ook kleine stukjes te kunnen dragen, zonder enorm aan het puzzelen te hoeven, heb ik een DIY pakket besteld voor een ringsling. Dan kan ik die kleine man even snel in de doek "gooien" en toch mijn handen vrij houden. Nu wacht ik dus vol ongeduld op de levering van het pakket en dan nog tijd zien te vinden om de doek te maken..Helaas een kleine foto, maar zo moet het worden. Besteld bij RingSlingShop.

1 opmerking:

  1. 't is inderdaad een mooie! en dan heb ik het niet alleen over de draagdoek ;)

    BeantwoordenVerwijderen