Pagina's

donderdag 2 februari 2012

Winnaar!

Ik heb één dag gesmokkeld, want gisteravond hadden we bezoek. Dat betekende rode rozen, lekker eten en natafelen (is dat een bestaand woord?) met een fles rode wijn erbij. Heerlijk en gezellig, maar geen tijd voor de laptop.

Maar hier is dan de uitslag van de giveaway. Allereerst bedankt voor alle leuke, lieve en enthousiaste reacties op de tas en mijn blog, ontzettend leuk om te lezen! En veel nieuwe volgers erbij, welkom.

Ik gaf elke reactie een nummer, de volgers kregen er twee. Vervolgens heeft de random number generator een nummer voor me uitgekozen, nummer 30.


En een blik op mijn geweldig professionele administratie leerde mij dat de winnaar is:


Gefeliciteerd Margje! Als je me je adres mailt of een DM op twitter stuurt, komt de tas naar je toe! (deze zomer.. nee hoor, iets eerder)Ik zag trouwens dat ik vorige keer niet eens verteld heb, waar ik het patroon van de tas vandaan heb. Het is de Phoebe bag van Rebeka Lambert. Behalve de patronen die zij op Etsy verkoopt, heeft ze ook een paar gratis patronen en tutorials op haar blog staan. Een aanrader!

7 opmerkingen:

 1. Whoehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! You made my day. Wat? You made my week! En wat mij betreft gewoon meteen de hele maand! Wat leuk! Ik hartje de tas, jou en de random number generator. Zo vaak heb ik die laatste gebruikt voor eigen give-aways. Wat lief dat ie nu aan mij denkt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooo, jammer dat ik niet gewonnen heb. Maar Margje heel hartelijk gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marje, van harte gefeliciteerd, wat een lucky day, week eh month. Kan het me heel goed voorstellen. Veel geluk met je tas, zo leuk!
  en Annabel schrijft, bedankt voor deze super give away!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dikke proficiat voor de winnaar!!! liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd Margje! Enne ik had bijna gewonnen zie ik, ik was nr 31....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte, margje! Net als Anneke, zat ik er net naast (ik was nr 29).

  BeantwoordenVerwijderen