Pagina's

maandag 30 januari 2012

Babykleding.

Afgelopen week heb ik alle dozen en tassen met babykleding uitgezocht. Nog van Druif, voornamelijk roze, en ook al van Spruit. Want al is hij nog maar acht maanden oud, dus officieel nog hartstikke baby, hij doet erg hard zijn best om een dreumes te zijn. Hij tijgert de hele kamer door, zit heel stevig zonder steun en draagt al een tijdje maat 80. Die maat droeg Druif toen ze ongeveer 1,5 jaar oud was!

Aangezien er na Spruit geen baby meer komt in huize Annabel, ben ik vrij rigoureus te werk gegaan. Drie volle vuilniszakken gingen naar de kledingcontainer. Twee kleine tasjes schoof ik weer onder het bed. Daar zaten alle ├ęcht mooie en ja-maar-daar-kan-ik-toch-geen-afstand-van-nemen kledingstukken in. Ik geef eerlijk toe dat ik ook een traantje wegpinkte, of twee.. En er bleef nog een tas over met rompertjes en shirts waarvan de stof gewoon te leuk was om weg te doen. Die staat nu in mijn naaikamer om binnenkort eens aan lapjes te knippen. Om bijvoorbeeld deze leuke sjaal te maken!


Een tutorial van Maarnietvangrijs, zij heeft ook een hele leuke blog!

3 opmerkingen:

 1. heel herken, mijn dochter groeit ook zo hard. Deze sjaal heb ik ook gemaakt, ideaal om de geliefde rompers mee te recykleren!
  Voor als je het leuk vindt om te zien, dit is mijn variant. http://madeby-manon.blogspot.com/2011/10/urban-sjaal-uit-oude-t-shirts-en-een.html
  En eh.. hij is echt zo klaar! En als hij te kort wordt.. nou dan hang je er nog een stukje aan!
  groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sjaal!

  Ik herken het, ik kan ook niets weg gooien. Ik geef het weg of recycle het tot poppenkleertjes. :)

  Liefs, Anna.
  http://allemaalmama.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen