Pagina's

zondag 8 januari 2012

Stoffenstapel.

De ergste snottebellen zijn verdwenen, het eczeem van Spruit lijkt redelijk onder controle te zijn en, ik durf het bijna niet te zeggen, we hebben al vier (!) nachten doorgeslapen. Wat fijn om weer eens uitgeslapen te zijn en energie te hebben voor iets anders dan artsenbezoeken en neuzen afvegen.

Om niet alleen op dit blog, maar ook in het echt een frisse start te maken, ging ik ruimen op mijn werkplek. De prullenbak vol met frutsels, het bureau weer leeg. En om het maar helemaal goed aan te pakken, besloot ik al mijn stoffen te wassen. Want eerlijk gezegd, was ik niet altijd alles voor. Nee, niet goed he. Op het moment dat ik besluit iets te maken, wil ik het ook altijd op dát moment en dan heb ik niet altijd het geduld om eerst te gaan wassen. Om hier niet meer tegen aan te lopen, gooide ik dit weekend de wasmachine vol, twee keer. En wij hebben zo'n lekkere grote, anders had het in drie keer gemoeten. En vervolgens heb ik héél veel gestreken dit weekend.. niet echt mijn hobby. Maar nu ligt alles weer fris en netjes in de kast!
Twee van de vier planken. En netjes is natuurlijk een relatief begrip. :-)

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het anders behoorlijk netjes hoor! :) Ook ik heb de afgelopen dagen druk opgeruimd in mijn werkkamer...maar het 'stoffenkastje' is angstvallig dichtgebleven,haha. Zou eigenlijk ook goed zijn om eens alles te wassen en strijken,om het helemaal af te maken..maja...wie weet..ooit! Wat knap dat je de knoop hebt doorgehakt om een geheel frisse start te maken! ik wens je/jullie een heel mooi jaar toe. En geniet van de nieuw herwonnen rust :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt wel of het nieuwe jaar iedereen uitnodigt eerst schoon schip te maken. Ook ik ben aan het ruimen en herinrichten. Wel in kleine stapjes want anders gooi ik vast weer teveel weg...
    Groeten, Netje

    BeantwoordenVerwijderen