Pagina's

zaterdag 7 mei 2011

Het grote wachten.

Tja, daar zit je dan, 40 weken en 1 dag zwanger. Nog geen baby, nog geen voortekenen en alle klussen in huis zijn al gedaan. Helaas kan ik niet zeggen dat ik ontzettend geniet van het weer. 28 graden zoals vandaag is mij in normale toestand al iets teveel (ik ben niet echt het zomertype), maar zwanger en wel is het zeker te warm. Ik daag een willekeurige olifant uit om enkels te vergelijken en ik weet zeker dat die van hem/haar charmanter zullen zijn dan de mijne.

Maar goed, er is dus wel Tijd. Tijd voor digitale klussen. En zeker nu wij in de Moderne Tijd zijn beland en eigenaars zijn van een heuse laptop. Dat betekent namelijk dat ik mijn arme enkels (of wat er voor door moet gaan) niet onder het bureau hoef te stoppen, om achter de pc te gaan zitten. Maar ik zit prinsheerlijk met mijn benen omhoog op de bank!
Dus de komende dagen een update van mijn creatieve bezigheden.

Als eerste de baby-spullen! Voor het blauw-rode kamertje van Spruit maakte ik een kussenhoes. Met dank aan de flockfolie van NoeKs, wat een leuk spul is dat! Ik heb nog meer kleurtjes besteld, dus er komen nog wel andere creaties mee.

voorkant
achterkant

En in dezelfde kleuren, maar met een totaal ander printje; een nieuw box/speelkleed. Sinds wij twee jaar terug een grote verbouwing hebben gehad, is onze woonkamer op een andere verdieping dan de woonkeuken. We hebben echter maar één box. Prima hoor, we kijken of we het zo redden en anders tikken we er nog wel eentje op de kop.
Maar goed, om wel op elke verdieping een lekker speelkleed te hebben, heb ik er eentje bijgemaakt. In dezelfde maten als het bestaande kleed, zodat er gewisseld kan worden. En dat was nog even puzzelen, aangezien wij een zeshoekige box hebben. Een heel oud familie-exemplaar, inmiddels in gebruik voor de derde generatie!

2 opmerkingen:

 1. oh, wat een leuk idee!
  en herkenbaar, dat wachten wachten. Wel alweer even geleden voor mij, maar warm weer, olifantenenkels en eindeloos wachten kan ik me nog altijd zo voor de geest halen.
  Sterkte en succes met de laatste loodjes! en straks heerlijk gaan genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige creaties! De baby kan komen, volgens mij. Troost je, het kan nooit meer héél lang duren (al lijkt het misschien wel zo). En één groot voordeel: die enkels zijn binnen een week na de geboorte weer helemaal slank en in vorm. I voelde ze destijds gewoon dagelijks slinken. Héérlijk!!
  Sterkte met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen