Pagina's

woensdag 25 april 2012

Double the trouble, twice the fun.

Twee weken terug werden F. en J. alweer drie jaar, hoera!! Twee heerlijke ondeugende en grappige meisjes, die samen met hun grote broer (die net een jaar ouder is..) hun ouders lekker bezig houden. :-)
Ze slapen samen op één kamer, sinds kort in grote bedden, want het zijn nu echt geen dreumesjes meer. Op de wand van hun slaapkamer zit dit vrolijke behang.


Er waren nog wat restjes over en die kreeg ik, heel lief, bij een vorig bezoek mee naar huis, omdat de kamer van Druif in dezelfde kleurstelling is. Ik nam de koker mee, zette hem in mijn werkkamer en kwam er vervolgens nooit meer aan toe om er iets mee te doen. Herkenbaar?

Met de verjaardag van de beide grietjes in aantocht kwam het behang weer onder mijn aandacht en maakte ik deze vrolijke slinger. Voor de verjaardag zelf, of ter decoratie op hun grote-meiden-kamer, dat mogen ze zelf (ahem.. of papa en mama) bedenken.


2 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd! Waar ze ook gaan hangen, het wordt er zeker gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Annabel, daar ben ik dan. Gezellig bij je op visite. En wat een feestje is het om hier te zijn. Gezellige slingers en nog veel meer moois :-)) Dank voor je lieve en bemoedigende woorden bij mij op het blog. Lief van je!

    BeantwoordenVerwijderen