Pagina's

donderdag 4 augustus 2011

Weer aan de slag.

Vanaf maandag ga ik weer officieel aan de slag. Het is afgelopen met al dat geluier (in figuurlijke én letterlijke zin) en genietsnut. Gewerkt zal er worden! En ik heb er zin in. Ik heb leuk werk, leuke collega's en na 17 weken heb ik het thuis ook wel weer gezien. Hoe fijn ons huis ook is en hoe schattig de kinders ook zijn. Meestal..

Dat betekent dus dat Spruit naar het kinderdagverblijf gaat, twee dagen in de week. En ook één dag naar oma, samen met z'n grote zus. Afgelopen maandag is hij al even een ochtendje op proef geweest op het kinderdagverblijf en dat ging hartstikke goed. Bij binnenkomst begon hij al meteen te lachen naar de leidster, dus het charme-offensief werd direct ingezet.

Alle moeders onder u weten natuurlijk dat zo'n klein baby'tje een hoop attributen nodig heeft. Vaak nemen die spullen meer plaats in dan de baby zelf. ;-) Luiers, flesje, poedertoren, extra setje kleding, slaapzak, speen etc. (nog nooit van een poedertoren gehoord? klik hier) En uiteraard wilde ik Spruit wel een beetje een stoere, stylish verantwoorde tas meegeven voor zijn spullen.

Ik geef toe, ik heb het mezelf makkelijk gemaakt. De tas kocht ik bij Hema (wat zouden we toch zonder die winkel moeten?), en vervolgens ging ik zelf aan de slag met flockfolie van Noeks.Waarbij CB uiteraard staat voor Coole Baby. Of zijn initialen, kan ook.

1 opmerking:

  1. die poedertorentjes zijn overigens ook handig voor opslag van paperclips, punaines en elastiekjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen