Pagina's

dinsdag 30 augustus 2011

Verrassing!

Dacht ik afgelopen zondag een lekker rustig dagje te hebben, liep het toch heel anders! Mijn moeder en zussen stonden onverwacht op de stoep, compleet met roze ballonnen. Over een maandje word ik 30 en dat wilden ze alvast met me vieren, wat een goed plan! Mijn man zat in het complot en ik had nog echt helemaal niks gemerkt.

Eerst hebben we uitgebreid koffie met lekkere hapjes gedaan bij Lof der zoetheid. Wat een leuke plek is dat! De cappuccino is heerlijk, en de scones... mjammie! Dus zeker een aanrader voor ontbijt, lunch en zoete zaken.

Daarna zijn we naar Sas Knits It Again gegaan, voor een brei workshop. Haar atelier zit op het Rotabs-terrein, waar ook Swan Market gehouden wordt. We hebben ontzettend gelachen; mijn moeder kan heel goed breien, ik een beetje, maar mijn zussen totaal niet! Nou ja, nu dus wel. :-) Saskia had er gelukkig geen enkel probleem mee om die verschillende niveau's in één groep te hebben, ze had voor iedereen genoeg uitdaging. En dit waren de eindresultaten:En daarna naar het huis van mijn ouders, waar de mannen van de familie zich inmiddels verzameld hadden. Daar hebben we nog een hele gezellige avond gehad met een tafel vol lekkers. Wat een goede verrassing!

1 opmerking: