Pagina's

zaterdag 18 augustus 2012

De school gaat in.

De allerlaatste dag van de vakantie vandaag. En wat voor één, de temperatuur zal vandaag (net als gister) boven de 30 graden komen! Eerlijk gezegd mag het van mij 5 graden (of meer..) minder. Maar ach, het badje is gevuld, de hangmat staat, de vriezer ligt vol waterijsjes en het belangrijkste; we hoeven helemaal niks vandaag. We komen de dag wel door. :-)
En dan gaat Druif morgen weer naar school. Ze heeft er zin in! Met een nieuwe juf, een nieuw lokaal en een gedeeltelijke nieuwe klas. En ook een nieuwe gymtas. Druif mocht zelf de stofjes uitzoeken, erg grappig om te zien. Ze bedacht eerst dat ze vier soorten wilde en koos toen de meest roze en bloemige stofjes uit die er in de kast lagen. Ja, Druif is overduidelijk een Meisje.


Het vierde stofje, ook met bloemetjes, zit aan de binnenkant, als voering. En ik geef eerlijk toe, het kobaltblauw heb ik er aan toegevoegd, om het niet al te zoet te maken.

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankje! Een beetje rommelig, maar ach, dan zie je het ook niet als er eens een keer een grassprietje scheef staat. :-)

   Verwijderen
 2. Voor mij mag 't ook een paar graadjes minder zijn....
  Wat een leuk tasje! Veel succes met die eerste schooldag morgen!

  BeantwoordenVerwijderen