Pagina's

zondag 3 juni 2012

Baby wordt dreumes.

Ruim een jaar geleden liep ik nog rond met een behoorlijk dikke buik. (ik schrik er zelf een beetje van als ik die foto zo terug zie..) En nu is Spruit alweer één jaar geworden. Een jaar! Hij is officieel geen baby meer, alhoewel dat al een tijdje niet meer zo voelde. Hij is reuze nieuwsgierig naar de grote wereld en wil dan ook vol enthousiasme op pad. Buikschuivend, kruipend en inmiddels aan één handje lopend. Stilzitten op schoot? Daar heeft hij helemaal geen tijd voor!

Deze taart maakte ik voor de grote dag zelf, Spruit vond hem erg lekker. Wat eigenlijk niet zo veel zegt, want we hebben nog niks ontdekt wat hij niet lekker vindt. :-)


En op het kinderdagverblijf trakteerde hij deze spookjes. Wat ik wel erg grappig vond, in combinatie met zijn naam.Het is een mandarijntje met een lapje stof, makkelijk, gezond en vrolijk! De inspiratie voor het schattige gezichtje kreeg ik bij Philomeen, zij heeft een hele leuke blog!

De juffen kregen een doosje chocolaatjes en lekkere thee.


De template van het theepotje kwam ik op pinterest tegen.


5 opmerkingen:

 1. Gelukkige verjaardag voor je zoontje! Die spookjes zijn leuk gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat!! Wat gaat zo een jaar snel voorbij, hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met Casper's eerste verjaardag! :-)) Wat een feest is dat altijd hè? Mooie taart en ander lekkers. Leuke tractaties heb je gemaakt joh! Geniet maar lekker verder van je kleine menneke :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zou je je adres aan mij door kunnen geven? Dan kan ik je de prijs toesturen die hier sinds vrijdag op je ligt te wachten :-)

  BeantwoordenVerwijderen