Pagina's

donderdag 24 november 2011

Kleine meisjes worden groot.

Vandaag is Druif alweer voor de tweede keer een ochtend op de basisschool geweest, om te wennen. Vorige week ging ze voor het eerst. Ze is er ook echt wel aan toe; ze schrijft haar eigen naam, leest 2/3 van het alfabet en schrijft ook een flink aantal van die letters. Nou ja, het is meer tekenen dan schrijven. En op het kinderdagverblijf ziet ze al haar vaste maatjes afscheid nemen en komt ze steeds meer tussen de "kleintjes" te zitten.

Dus het is duidelijk, ze is klaar voor de volgende fase. Na de kerstvakantie gaat ze dan ook echt, de komende weken mag ze een paar ochtenden en twee keer een hele dag komen oefenen. Ze vindt het helemaal geweldig en hoewel ze toch aardig verlegen kan zijn, kreeg ik vorige week al snel een hele stoere "dag mam" als afscheid. Ik lijk er meer moeite mee te hebben dan zij. :-)

Om de nieuwe fase in te luiden (en omdat de oude stuk was, echt waar) kreeg ze van ons een nieuwe rugtas, een grote-meiden-rugtas. Deze is het geworden, van Skip Hop, zó leuk!2 opmerkingen:

  1. leuk! is t er eentje van 'ps ik hou van jou', wat ik je via twitter getipt had? of niet? Anyways...heel erg leuk! en kleine meisjes worden groot! gelukkig doen ze dat wel in combinatie met hele leuke rugzakjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen