Pagina's

vrijdag 30 december 2011

Een frisse start.

Ik weet het percentage niet meer, wat destijds bij de informatieavond van de Kamer van Koophandel genoemd werd. Het percentage van de starters dat zich binnen een jaar weer uitschreef. Maar het was een hoog getal, het viel me op. En nu, nu hoor ik het zelf bij dat percentage. Toegegeven, helemaal binnen een jaar heb ik het niet gered, maar veel scheelt het niet.

Ik ben weer ondernemer af. Ik had er gewoon geen tijd voor. Of misschien had ik dat wel, maar maakte ik er niet genoeg tijd voor. Ik houd namelijk ook verschrikkelijk veel van slapen, lezen, tijd doorbrengen met familie en vrienden, dagjes uit, beetje rondlummelen en noem het allemaal nog meer. Maar het geeft niet, blijkbaar heb ik al zó'n leuk leven dat het semi-ondernemersschap er gewoon niet bijpast.

Maar, ik blijf wél bloggen! Want dat was toch een ontdekking, het afgelopen jaar. Het begon als verkoopmedium voor mijn handgemaakte artikelen, maar ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden! Om te laten zien wat ik gemaakt hebt, of gekocht. En om daar reacties op te krijgen. En vervolgens weer bij anderen te kijken en te bewonderen. Er blijkt een hele blog-gemeenschap te zijn, waar ik niks van af wist. En daar blijf ik graag in rondbloggen!

Dus bij deze, welkom op mijn "nieuwe" blog, Annabel Schrijft. Over knippen & naaien, breien & borduren, familie & vrienden, koken & eten en huis & haard.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook nog steeds geen kvk nummer.. twijfel al tijden.. nu maak ik aan het einde de balans op en geef het op aan de belasting.. geen gedoe met btw en andere gepruts, lekker makkelijk! Succes! Je breiwerk was trouwens ook nog te zien op de beestenmarkt bij Serious Request!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik zag de foto's, zag er weer gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen