Pagina's

maandag 29 november 2010

Pakjesavond

Hm tja, dit is dan mijn eerste blogbericht. Ik zit al op hyves, facebook (oké niet heel actief) en twitter, dus dit is weer een nieuwe aanvulling op mijn digitale wereld. Zoals te lezen is aan de zijkant ben ik Annabel en zal ik voornamelijk schrijven over mijn activiteiten voor mijn webwinkel. Maar, zoals dat gaat in het leven van een moeder, zijn er nog 1001 andere zaken die mij bezighouden.

Op het moment zitten we natuurlijk vlak voor Pakjesavond en dat zorgt al voor genoeg drukte om helaas helemaal niet toe te komen aan nieuwe projecten voor Annabel. Genoeg ideeën hoor, aan ideeën nooit gebrek. Het zou af en toe juist wel eens makkelijk zijn als ik mijn hoofd stil kon zetten. Als iemand daar nog tips voor heeft, ik hoor ze graag.

Maar Pakjesavond dus. Hier groots gevierd met surprises en bijbehorende gedichten. En cadeautjes van de Sint uiteraard! Die laatste zijn allemaal in huis het Pietenhuis, dus dat levert geen problemen op. De surprise is zelfs ook al af. (behoorlijk goed gelukt, maar vanwege bepaalde meelezers kan ik daar niet verder over uitweiden) Alleen het gedicht moet nog en dat kan nog een fijne avond opleveren. Dichten is niet mijn sterkste kant. AABB wordt het meestal, ABAB is al een behoorlijk uitdaging. Maar aangezien er meerdere in de familie die hun hand niet omdraaien voor ABCB, of een compleet gedicht laten eindigen op dezelfde klank (probeer het maar eens, moeilijker dan het lijkt), wil ik toch goed voor de dag komen. Ik zal me voorbereiden met een grote pot thee en grote bak strooigoed, dan moet het goed komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten