Pagina's

woensdag 28 maart 2012

Achter de schermen..

wordt er hard gewerkt! Ik ben bezig met een ontzettend leuk, maar (letterlijk!) groot project. Bovendien moet het morgen op de post, aangezien het een cadeau is voor een klein meisje dat komend weekend jarig is. Enige stress is hier dus wel te bespeuren..

En ik maakte nog meer mooie dingen (al zeg ik het zelf :-) ) de laatste tijd, ik heb simpelweg gewoon weinig tijd om het te laten zien. Maar hier dan, één dingetje. Ik maakte een klein uitstapje naar de wereld van kaarten maken. Ooit vond ik dat een ontzéttend suffe hobby, maar aangezien ik toch al aan het naaien, borduren en breien ben, kan dit er ook nog wel bij. ;-) En bovendien kom ik online steeds mooiere, stoerdere en lieve kaarten tegen die door dames (kent iemand een man die zelf postkaarten maakt?) zelf gemaakt worden. Kleine creaties waar ik diep van onder de indruk ben. Ik maakte iets simpels, met mooi papier en masking tape kom je al een heel eind.

Voor onze allerliefste vrienden, die een een tweede zoon kregen. Het kraamcadeau (laat ik ook nog eens zien) gingen we afgelopen weekend persoonlijk brengen en toen heb ik zelfs al even mogen knuffelen met hun nieuwe aanwinst, wat een mooi jongetje!!


Het papier voor de envelop en het schattige plaatje haalde ik uit Flow Magazine, een blad wat ik elke maand probeer niet te kopen, wat zelden lukt. Misschien toch eens een abonnement.?


vrijdag 23 maart 2012

Joehoe!

Ik ben er nog hoor! Druk met van alles en nog wat, u kent het wel. Ik heb een hoop ideeën voor nieuwe blogjes, maar het komt er even niet van. Heb nog even geduld met me alstublieft.

In de tussentijd kunt u ook even hier kijken, ze heeft een hele mooie giveaway!

donderdag 8 maart 2012

Lief leeuwtje.

Dit knuffeltje maakte ik een tijd terug al, bij de geboorte van mijn eerste (en tot nu toe enige) nichtje M. Inmiddels alweer bijna vijf maanden oud, een heerlijk makkelijk en prachtig mooi meisje, dat hebben haar ouders goed voor elkaar. :-) Zowel haar vader als haar moeder zijn gek op reizen, vooral naar het Afrikaanse continent. Dus toen ik dit leeuwtje tegen kwam, wist ik meteen voor welke baby die gemaakt moest worden!



Ik gebruikte oude kleertjes van Druif, lekker zacht tricot. Het donkerbruin voor de neus van het leeuwtje en het beige werd de achterkant. Nog wel lastig om dat tricot helemaal netjes te krijgen, wat ook niet helemaal gelukt is..

woensdag 7 maart 2012

Hoera!

Afgelopen zondag werd Druifs eerste vriendinnetje S (ze lagen als baby al samen in de box) vier jaar. Inmiddels is ze ook al een paar dagen naar de basisschool geweest. Wel een andere dan Druif, aangezien ze 90 kilometer uit elkaar wonen.

De mannen waren moe, humeurig en er was voetbal op tv, dus mijn grote dochter en ik gingen heerlijk samen op stap. Liedjes op in de auto en een ontelbaar aantal woorden spellen, aangezien Druif tegenwoordig van alles wil weten hoe je het schrijft. ("mama, hoe schrijf je ienemienetovenaar")

Voor S namen we een spelletje mee, Kroko Loko. Hier thuis (of eerlijk gezegd, bij opa en oma) een groot succes! En we maakten het pakketje extra mooi door er een rozet bij te doen, die bij binnenkomst meteen op de mooie feestjurk gespeld werd.


donderdag 1 maart 2012

Mooi glas.

Mooie glazen potjes en flessen, ik kan ze erg moeilijk weg gooien. Inmiddels heb ik een halve la vol glaswerk. Op grote afstand van de lege-flessen-tas, anders zou manlief zich zo maar eens kunnen vergissen. De schouw (groot woord voor het plankje boven de kachel..) was al een weer een tijdje kaal en ik neusde nog eens rond in mijn lege-potjes-la. In combinatie met masking tape en een paar bloesemtakjes is dit het resultaat: