Pagina's

woensdag 31 augustus 2011

Net als in de bladen.

Ik geef het meteen toe, hier zit niets van mezelf bij. Het is zó gekopieerd uit een willekeurig woonblad. Maar het resultaat is er niet minder om, ik word er al een paar dagen heel blij van, elke keer als ik er langs loop. Leuk toch, zo'n stukje woonblad in 3D!?



dinsdag 30 augustus 2011

Verrassing!

Dacht ik afgelopen zondag een lekker rustig dagje te hebben, liep het toch heel anders! Mijn moeder en zussen stonden onverwacht op de stoep, compleet met roze ballonnen. Over een maandje word ik 30 en dat wilden ze alvast met me vieren, wat een goed plan! Mijn man zat in het complot en ik had nog echt helemaal niks gemerkt.

Eerst hebben we uitgebreid koffie met lekkere hapjes gedaan bij Lof der zoetheid. Wat een leuke plek is dat! De cappuccino is heerlijk, en de scones... mjammie! Dus zeker een aanrader voor ontbijt, lunch en zoete zaken.

Daarna zijn we naar Sas Knits It Again gegaan, voor een brei workshop. Haar atelier zit op het Rotabs-terrein, waar ook Swan Market gehouden wordt. We hebben ontzettend gelachen; mijn moeder kan heel goed breien, ik een beetje, maar mijn zussen totaal niet! Nou ja, nu dus wel. :-) Saskia had er gelukkig geen enkel probleem mee om die verschillende niveau's in één groep te hebben, ze had voor iedereen genoeg uitdaging. En dit waren de eindresultaten:



En daarna naar het huis van mijn ouders, waar de mannen van de familie zich inmiddels verzameld hadden. Daar hebben we nog een hele gezellige avond gehad met een tafel vol lekkers. Wat een goede verrassing!

donderdag 25 augustus 2011

Bellen blazen.

Even een kleine update. Want ik ben er nog hoor, als het hier rustig is, is het dat IRL juist niet. Spruit blijkt een kampioen te zijn in bellen blazen. Snottebellen wel te verstaan. Al 1,5 week is hij letterlijk snot- en snotverkouden. Dus dat betekent zeer onrustige nachten. Voor hem. En voor ons. Ik kan u vertellen; ik heb er wel eens florissanter uitgezien.
Maar gelukkig nemen de snottebellen nu eindelijk af en de uren slaap weer toe. Dat werd ook wel tijd, aangezien de wallen inmiddels ter hoogte van mijn enkels hangen. Nog iets lager en ik zou er over struikelen.

Spruit is behalve een kampioen in bellen blazen ook de koning van de lachjes. Want al voelt hij zich nog zo beroerd (koorts en snot over z'n hele gezichtje), hij blijft lachen! Die arme schat. Gelukkig heeft hij nu weer écht reden om te lachen. En dat doet hij veel en gul, genieten dus!

woensdag 17 augustus 2011

woensdag 10 augustus 2011

Muts.

Oké, ik ben er een beetje vroeg bij, maar ze zijn zó leuk dat ik me niet in kon houden. Bovendien werkt het weer ook wel mee om alvast in een mutserige stemming te komen. Voor Druif en Spruit, zo zitten we straks met koude weer er helemaal knapjes bij, met z'n drieën op de fiets!


Gekocht bij Hoppinup, die niet alleen haar mooie spullen verkoopt op etsy, maar ook een hele leuke blog heeft.

donderdag 4 augustus 2011

Weer aan de slag.

Vanaf maandag ga ik weer officieel aan de slag. Het is afgelopen met al dat geluier (in figuurlijke én letterlijke zin) en genietsnut. Gewerkt zal er worden! En ik heb er zin in. Ik heb leuk werk, leuke collega's en na 17 weken heb ik het thuis ook wel weer gezien. Hoe fijn ons huis ook is en hoe schattig de kinders ook zijn. Meestal..

Dat betekent dus dat Spruit naar het kinderdagverblijf gaat, twee dagen in de week. En ook één dag naar oma, samen met z'n grote zus. Afgelopen maandag is hij al even een ochtendje op proef geweest op het kinderdagverblijf en dat ging hartstikke goed. Bij binnenkomst begon hij al meteen te lachen naar de leidster, dus het charme-offensief werd direct ingezet.

Alle moeders onder u weten natuurlijk dat zo'n klein baby'tje een hoop attributen nodig heeft. Vaak nemen die spullen meer plaats in dan de baby zelf. ;-) Luiers, flesje, poedertoren, extra setje kleding, slaapzak, speen etc. (nog nooit van een poedertoren gehoord? klik hier) En uiteraard wilde ik Spruit wel een beetje een stoere, stylish verantwoorde tas meegeven voor zijn spullen.

Ik geef toe, ik heb het mezelf makkelijk gemaakt. De tas kocht ik bij Hema (wat zouden we toch zonder die winkel moeten?), en vervolgens ging ik zelf aan de slag met flockfolie van Noeks.



Waarbij CB uiteraard staat voor Coole Baby. Of zijn initialen, kan ook.

woensdag 3 augustus 2011

Kiekeboe!

Ik schreef laatst hier al, dat het in onze familie een kleine traditie is om kraamcadeau's zelf te maken. Dit geweldige tafeltje / krukje kreeg Spruit van mijn zus. Blanco gekocht en zelf zo mooi gedecoreerd!

Met naam en geboortedatum rondom.


In detail: